Cine suntem?

 

 

Top Building Corporation are numeroși ani de experiență în domeniul imobiliar și în industria de construcții, având un istoric de clienți foarte mulțumiți și o serie de proiecte  6 proiecte finalizate și vândute în proportie de 100%.

 

Printre proiectele noastre se numără:  Cotroceni Residence, Cricovului Residence, Ghencea Residence, Lujerului Residence,  West 2 Park și Aricescu Residence

 

 

 

Proiectat cu grija pentru un stil
de viata contemporan

Top Building Corporation își propune construirea unui complex rezidențial premium care să îmbogățească arhitectura și stilul de viață modern ale Bucureștiului, un proiect ce necesită cunoștințe de specialitate, design complex și o abordare integrată coerentă.


Suntem dedicați construirii unui complex rezidențial cu caracteristici arhitecturale sofisticate, dar moderne, și cu o execuție de excepție, punând accent pe finisaje de înaltă calitate, ce rezistă timp îndelungat. Am proiectat o gamă largă de tipuri de apartamente, ținând cont de cerințele și nevoile unei mase vaste de consumatori.

În procesul de achiziționare a noii locuințe, ești lipsit de griji atunci când știi că Aricescu Residence este creat de Top Building Corporation, una dintre cele mai de succes firme de construcții din țară, cu o reputație de inovator în domeniul construcțiilor.

 

Aricescu Residence

 

 Este un complex rezidential, al 6 lea proiect al companiei noastre.

 

Amplasat în partea central-nordică a municipiului București, complexul rezidențial este foarte bine poziționat în perimetrul format de către Calea Dorobanților - strada  Hristache Pitarul - Calea Floreasca - Parcul Floreasca - strada Aviator Jean Texier,  fiind un loc ideal pentru oricine este în căutarea unui nou cămin.